Sous Vide

Tillaga mat med perfekt precision med sous vide. Hos HolyKitchen hittar du modeller som ger jämn temperatur och resultat som på restaurang – varje gång.

Filter

Filter
Sortera efter:

Läs mer om

Sous Vide

Sous vide är en metod som gör det enkelt att laga mat med professionell precision hemma. Genom att tillaga råvaror i ett vattenbad med exakt temperatur får du kött, fisk och grönsaker som blir saftiga, möra och jämnt tillagade rakt igenom. Hos HolyKitchen hittar du sous vide-cirkulatorer som är lätta att använda, har stabil temperaturkontroll och passar i vanliga kastruller eller större kärl.

Sous vide är perfekt när du vill få samma resultat varje gång utan att behöva passa spisen. Du ställer in temperaturen, lägger ner maten i en vakuumpåse och låter maskinen göra jobbet. Det är lika smidigt för söndagsmiddagen som när du vill imponera med perfekt stekgrad på kött eller fisk.

Utforska vårt sortiment av sous vide och hitta en modell som hjälper dig att laga mat med högre precision, enklare arbetsprocess och mer smak i varje tugga.